Hand Text
home-header

Geef uw kind de sleutel weer in handen!

Tarieven

Intakegesprek:                                           €70,-
Sessie met uw kind (1 uur):                        €70,-
Oudergesprek:                                           €70,-
Faalangsttraining of Weerbaarheidstraining                         €280,-
                                       

Indien gewenst neem ik tijdens en na afloop van de therapie ook telefonisch contact op met de leerkracht van uw kind. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Een observatie of overleg op school behoort ook tot de mogelijkheden, indien de school in (de buurt van) het Westland gevestigd is. Een observatie wordt wel in rekening gebracht.
Wanneer een sessie of oudergesprek niet door kan gaan, gelieve dit minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. In andere gevallen zal de sessie/het gesprek in rekening worden gebracht.
Ik ben lid van de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) – Registratienummer 368.10.A en ik ben ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BNG – Licentienummer 103152R. RBCZ. Ook ben ik geregistreerd bij het SCAG (gespecialiseerde geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg)
U kunt de website van de beroepsvereniging raadplegen om te zien of uw zorgverzekeraar de therapie vergoedt. (www.vit-therapeuten.nl - Voor Cliënten - Overzicht vergoedingen) De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polis en het daaraan verbonden aanvullende pakket. Binnen het aanvullende pakket valt de vergoeding onder alternatieve geneeswijzen.

Indien u niet voor vergoeding in aanmerking komt, dan kunt u de gemaakte kosten voor kindertherapie als aftrekpost ‘bijzondere ziektekosten’ bij uw belastingaangifte opgeven.
De praktijk staat geregistreerd onder zorgnummer: 90019480
Karin Oosterveer staat geregistreerd onder zorgnummer: 90041092

KvK:27377518

Wijzigingen voorbehouden.