Hand Text
home-header

Geef uw kind de sleutel weer in handen!

Ervaringen

Moeder van een meisje van 7: Onze dochter was erg onzeker en de juf meldde ook dat ze in de klas terughoudend was met de sommen en schrijfoefeningen. Ze wilde alles perfect doen. Door het vertrouwen dat Karin haar gaf en de handvatten die werden geboden, merkten we dat ze steeds wat losser werd en meer tevreden kon zijn met wat ze deed. Ook is ze minder angstig om fouten te maken, heeft ze veel meer plezier gekregen in ‘het gewoon doen’ en zit ze lekkerder in haar vel.

Moeder van een jongen van 11 jaar: Ik merkte dat mijn zoon zich soms wat faalangstig voelde in de klas. Ook thuis was dit te merken met o.a. boos gedrag en veel ruzies met zijn 2 broers. 
Ik merk dat hij, door mijn gesprekken met Karin en hem individueel, het gevoel krijgt dat hij niet minder is dan de rest. We hebben veel tips gekregen om hem thuis beter te kunnen helpen. Fijn!

Moeder van een meisje van 10 jaar: Mijn dochter had een behoorlijke faalangst ontwikkeld. Als er een toets was kreeg ze buikpijn, hoofdpijn en brak bij haar het zweet uit. Na het intakegesprek leek het ons een goed idee om 1 op 1 therapie toe te passen en geen training in een groep in het Westland. Tijdens de sessies bij Karin kwam mijn dochter erachter hoe zij in elkaar zit en werd ze zich bewust van haar sterke punten. Ze kreeg tips hoe ze met haar angst en onzekerheid om kon gaan. Door de hulp van Karin is ze nu van haar faalangst af, heeft ze meer zelfvertrouwen en zit weer lekker in haar vel.

Jongen van 8 jaar: Voordat ik naar Karin ging, voelde ik me niet goed, ik was veel misselijk en ik durfde niet meer over te blijven op school. Karin heeft me geholpen minder bang te zijn... door het praten met Karin en het oefenen met mijn ademhaling ging ik me steeds weer iets beter voelen. Karin heeft me ook trucjes geleerd die ik kan gebruiken op momenten dat ik het weer even voel opkomen als ik op school of ergens anders ben.
Het gaat nu weer een stuk beter met me en ik heb mijn laatste afspraak bij Karin gehad.
Ik vond het enorm fijn bij Karin en zal haar best wel missen.

Jongen van 11 jaar: Ik vond het moeilijk om voor de klas mijn spreekbeurt te houden.
Ik was bang dat iedereen me zou uitlachen als ik een foutje zou maken. Ik heb fijn met Karin kunnen praten en had het gevoel dat het me wel zou lukken. Mijn spreekbeurt ging goed!

Meisje van 10 jaar: Ik heb bij Karin geleerd hoe ik moet reageren als iemand boos tegen mij doet of een onaardige opmerking maakt. Karin is aardig en ze heeft mij heel goed geholpen.

Moeder van een meisje van 10 en een jongen van 8 jaar: Mijn dochter werd in groep 6 gepest. I.p.v. de pesters de schuld te geven, heb ik ervoor gekozen om hulp te zoeken bij Karin Oosterveer om mijn dochter zelf sterker te maken. Daar heeft ze haar super bij geholpen. Toen mijn zoontje last bleef houden van driftbuien en er regelmatig spullen door de gang vlogen, aarzelde ik geen moment en heb Karin weer ingeschakeld. Ze heeft mijn zoontje van zijn driftbuien afgeholpen en daar is hij zelf ook heel erg blij mee. Het is erg fijn dat je zelf als ouders ook gesprekken hebt. Ik zeg altijd maar zo: "De kids zijn niet geboren met een handleiding." Fijn dat je als ouders hulp kunt vragen aan een expert zoals Karin!

Ouders van een meisje van 9 jaar: Onze dochter had enige tijd na de scheiding nog steeds erg veel moeite met de situatie. Zowel onze dochter, als wij hebben handvatten gekregen om er beter mee om te gaan. Ze staat nu stevig in haar schoenen en heeft het een plek kunnen geven en geleerd om het te accepteren.
Verschillende aspecten van haar situatie zijn aan bod gekomen. Het heeft haar enorm geholpen!

Ouders van een meisje van 11 jaar: Thuis vertoonde onze dochter lastig gedrag, maakte veel ruzie met haar zusjes en wilde niets. Voor ons lastig als ouders om te achterhalen wat er speelde en wat ze nodig had. Toen hebben we begeleiding bij Karin aangevraagd. Individueel omdat dat bij onze dochter past. Gedurende de begeleiding merkten we dat het gedrag thuis verbeterde. Ze was meer open en kon vertellen wat haar dwars zat. Ook kon ze aangeven wat ze fijn vond en wat niet. We zijn erg blij dat we deze stap genomen hebben.

Moeder van een jongen van 12 jaarMijn zoon heeft handvatten gekregen om dingen (anders) aan te pakken. Hij is er echt mee aan de slag gegaan!

Jongen van 8 jaar: Ik vond het moeilijk om met boosheid om te gaan. Wat heel fijn was bij Karin, was dat ik alles kon vertellen. Ik heb me meer leren ontspannen. En ook heb ik dingen geleerd hoe ik beter kan reageren, bijvoorbeeld bij klasgenoten. 

Moeder van een jongen van 7 en een meisje van 9 jaar: Mijn kinderen waren erg onzeker en bij vervelende reacties van andere kinderen snel uit het veld geslagen. Ook hadden zij, wanneer ze geplaagd werden, snel het gevoel dat ze gepest werden. Dankzij de kindertherapie bij Karin staan zij nu sterker in hun schoenen. 

Meisje van 11 jaar: Ik ging naar Karin omdat ik me zelf onzeker voelde. We hebben allemaal opdrachtjes gedaan zoals: ontspanningsverhaaltjes en spelletjes en we gingen ook elke week bespreken wat ik allemaal had gedaan en of ik de opdrachtjes die ze me mee heeft gegeven had gedaan. Karin heeft me geholpen om me zekerder te voelen.

Jongen van 11 jaar: Ik ben blij dat ik van jou zoveel geleerd heb. Het gaat nu veel beter met mij en ik ben niet meer zo zenuwachtig als ik een spreekbeurt ofzo moet houden.

Moeder van een meisje van 14 jaar: Mijn dochter heeft zeker iets aan de begeleiding bij Karin gehad. Ze denkt qua beroepskeuze nu aan iets in de (mentale) hulpverlening. Over inspiratie gesproken...!